Groene reeks

De Groene reeks is de eerste in een nieuwe Geronimo Stilton reeks. Vanaf 2015 zijn de allernieuwste seriedelen te herkennen aan een kleur. Per kleur worden er zes boekjes uitgegeven. Dat maakt het bij elkaar sparen van een serie een stuk makkelijker!

In deze boeken staan dezelfde soort vrolijke verhalen die je van de gewone seriedeeltjes gewend bent. Ook in de Groene reeks maakt Geronimo Stilton namelijk weer allerlei gekke en wilde avonturen mee, samen met zijn familieleden. Voorbeelden uit de Groene reeks zijn Het kasteel van de 100 verhalen en Snottebellenslakkensoep? Heerlijk!. Inmiddels zijn ook het vijfde en zesde deel verschenen: Muis overboord! en Griezelen in de achtbaan. Van deze laatste is ook een Makkelijk Lezen-versie gemaakt.
De boeken uit de Groene reeks herken je aan de groene strook onder aan het boek. Op de cover staat ook een nummer om aan te geven welk deeltje je in je handen hebt. Vanbinnen zien de boekjes er hetzelfde uit: vrolijke illustraties, dezelfde typografische grapjes en boordevol weetjes en humor. De Groene reeks heeft als extra in elk deel een lijstje met spreekwoorden, gezegden en uitdrukkingen die in het boek gebruikt worden.

Wil jij ook zo’n complete Stilton-reeks in je boekenkast? Spaar dan nu alle boeken van de Groene reeks!Klik hier om naar alle seriedelen te gaan